Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


OPERAKINO 22: ELEKTRA - Juni
Operakino
OPERAKINO 22: ELEKTRA - Juni

OPERAKINO 22: ELEKTRA - Juni

Opera: ELEKTRA Salzburg 2020 – 122 minutter ex. pause.

I sin 100-års jubilæumsudgave fejrer Salzburg Festival en ægte triumf med en mind-blowing ny produktion af Elektra. Den vedholdende dysterhed og rædsel, som gennemsyrer Sofokles’ historie, bliver i hænderne på Hofmannsthal og Richard Strauss til et drama, hvis eneste tema er hævn.
Den litauiske sopran Ausrine Stundyte som en hævngerrig og traumatiseret Elektra, gør åbningen af festivalen til en ægte knockout-forestilling! Hendes søster Chrysotemis synges af hendes landsmand Asmik Grigorian, der fik sit internationale gennembrud som Salome på Salzburg-festivalen 2018 tiljublet af publikum.

Tanja Ariane Baumgartner som Klytämnestra, Derek Welton som Orest og Michael Laurenz som Ägisth fuldender et ensemble af førsteklasses sangere. Iscenesættelsen af Krzysztof Warlikowski af dette arbejde om modermord, besættelse, hævn og fysisk nedbrydning er en dyb psykologisk undersøgelse af en ødelagt familie. Dirigeret af Franz Welser-Möst. The Times: ”At have valgt Elektra af alle stykker, var dristigt - og at have afviklet det så godt, er en triumf”.

Der serveres bobler i forbindelse med filmen