Persondatapolitik

Hvordan bruger vi dine data?
Vi bruger data om dig til at udsende nyhedsbreve til dig herunder målrettet markedsføring af vore forestillinger. Efter persondataforordningens artikel 6 må vi behandle dine data, hvis:

a) du har samtykket hertil, tilmeldt dig vores nyhedsbrev
b) det sker for at opfylde en aftale med dig, eller
c) vi har en legitim interesse i at forbedre og administrere vores tjenester og dit samtykke mv., og denne interesse overstiger eventuelle ulemper for dig.

Tilbagekalder du et samtykke, fortsætter vores behandling af dine data alene, hvis det er nødvendigt for at opfylde en aftale med dig eller kan baseres på en interesseafvejning.

Hvem får adgang til dine data?
Ingen udover bestyrelsen i Foreningen Hundested Kino og dens it-gruppe har adgang til dine data.

Hvor længe opbevarer vi data?
Vi opbevarer dine data, så længe du bruger vores tjenester, og opbevaring er nødvendig for at opfylde de formål, vi har nævnt, eller andre legitime formål og forpligtelser som fx at kunne dokumentere vores behandling. Tilbagekalder du dit samtykke, sletter vi dine data, medmindre vores behandling kan fortsætte på et andet behandlingsgrundlag. Normalt sletter vi dine data senest ½ – 1 år efter, at formål er ophørt. Vi har sikret os en passende og høj beskyttelse af dine data og rettigheder.

Dine rettigheder
Du kan få indsigt i de data, vi opbevarer om dig og kræve at få data berigtiget eller slettet, eller at vores brug heraf begrænses. Gør du med rette indsigelse mod vores behandling, må vi ikke længere opbevare eller anvende dine data. I nogle tilfælde kan du få data, du har givet os, udleveret eller sendt til en tredjepart. Har du givet os dit samtykke til at få nyhedsbreve mv., kan du til enhver tid tilbagekalde dette via info@hundestedkino.dk.

Kontakt og klage
Hundested Kino, CVR-nr. 38470280, Anemonevej 4 A, 3390 Hundested. Vi er ansvarlige for behandlingen af dine data og du er altid velkommen til at kontakte os på e-mail info@hundestedkino.dk, på telefon 5388 5222 eller ved brev: Hundested Kino, Anemonevej 4 A, 3390 Hundested. Du kan også klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.