Vision

Hundested Kino skal være et samlingssted, som danner rammen om kulturelle oplevelser med film, musik, teater og meget mere.

Mission
Vi vil skabe nyt i liv i Hundested Kino, hvor vi kan udtrykke vores kunst og dele vores passioner og oplevelser. Vi vil skabe et sted, hvor vores fællesskab kan udvikle sig og vokse, og dermed bidrage til et levende lokalsamfund med kunst og kultur for alle.

Mål for 2017
Vi kom godt fra start, foreningen Hundested Kino blev stiftet, og bestyrelsen arbejder for, at der også er liv i Hundested Kino mange år ud i fremtiden. Derfor er målsætningen for 2017 at rejse de midler, der skal til for at skabe den fysiske ramme, som skal være fundamentet for Hundested Kino. Det gør vi ved:

at afholde arrangementer og events
at vise film
at søge sponsorater og fundraise
at få nye medlemmer
Foreningen har, fra marts til august 2017, fået over 135 betalende medlemmer. Målet er at nå 300 betalende medlemmer ved udgangen af året.

Fysiske rammer
Det nuværende Hundested Kino er indrettet i 1976 i et ned-lagt slagtehus. Biografen fungerede frem til slutningen af 2011 med analogt udstyr. I 2016, efter flere forsøg, er der endelig kommet liv i drømmen om at få en biograf tilbage til Hundested og nu også med meget mere.

For at drømmen kan blive til virkelighed skal biografen renoveres og omdannes, så den kommer til at rumme en biografsal med digitalt lyd- og fremviserudstyr, en foyer med billetsalg samt en café og tilhørende toiletfaciliteter.

Hvordan
Hundested Kino bygger på foreningens medlemmer og de frivilliges engagement, deltagelse og ejerskab. Alle der er med til at sætte liv i Hundested Kino er frivillige og deltager i arbejdet fordi de har lyst til at være med til at skabe et sted, som er med til at gøre Hundested til en endnu bedre by at bo i og besøge.

Bestyrelsen søger løbende sponsorater, fonde og puljer til arbejdet med etablering af Hundested Kino. I de forskellige arbejdsgrupper lægger bestyrelsen og de frivillige kræfterne i for at skabe de arrangementer, events og oplevelser, der skal være med til at skabe liv i Hundested Kino. Alle der har lyst kan være med.

En del af lokalsamfundet
Hundested Kino er en del af lokalsamfundet, derfor ønsker vi at samarbejde med både det lokale erhverv, institutioner, ildsjæle og alle andre, der har lyst til sætte Hundested på landkortet.

Vi har brug dig
Vi har brug for dig som medlem, frivillig og/eller sponsor, så Hundested Kino kan blive til et aktivt tilbud og en platform for kulturelle oplevelser.

Kontakt os
Har du spørgsmål, fået en god idé eller lyst til at blive medlem eller sponsor, så kontakt os på
Email: info@hundestedkino.dk
Tlf: 53 88 52 22 eller se her på hjemmesiden under Bestyrelsen
Facebook: Hundested Kino

Vision kan også downloades som pdf. HER