BørneKino 7 - 9 år søndag kl 13.00

Børne Kino 7-9 ( 1 - 3 klasse )

Børne Kino søndage kl.13.00

4 film for 150,-

22/10 - 'En forunderlig verden'
Animationsfilmen 'En forunderlig verden' handler om en uopdaget og farlig verden med fantastiske skabninger, der venter på at blive udforsket af den legendariske familien Clade. Den eventyrlystne familie må overkomme deres interne stridigheder for at klare deres hidtil farligste, vigtigste og mest udfordrende mission nogensinde.


26/11 - 'Polarekspressen'
En lille dreng er begyndt at tvivle på julemandens eksistens. På selveste juleaften tager han derfor med et mystisk tog til Nordpolen i håb om at møde julemanden. Rejsen fører ham igennem et fortryllende landskab og giver ham og de andre børn på toget et mindeværdigt eventyr.


28/1 - 'Orla Frøsnapper'
Victor og hans hund Pølse tilbringer sommeren med at have det sjovt og drille de intetanende voksne sammen med Victors bedste ven Jacob. Men paradiset har en slange i form af lømlen Orla Frøsnapper, der elsker at plage de mindre børn.
Orla Frøsnapper er en animeret version af Ole Lund Kirkegaards populære børnebog.


3/3 - 'Min ven krokodillen'
Da familien Primm flytter til New York, har deres yngste søn, Josh, det svært med at falde til i den nye skole og med de nye venner. Men da han møder Lyle, en syngende krokodille, som elsker boblebade, kaviar og musik, ændrer det alt og de bliver bedste venner.