Coronapas

Covid-19

Hundested Kino åbner dørene for gæster igen torsdag, den 6. maj 2021

Vi skal passe på hinanden og hjælpe hinanden, så alle - både gæster og de frivillige - kan få en god oplevelse. Vi følger myndighedernes retningslinjer for genåbning af biografer. Og gør særlig opmærksom på følgende:

Ny procedure for billetkøb:
For at mindske kødannelser og fysisk kontakt i vores foyer, opfordrer vi til, at du køber dine billetter online hjemmefra, før du ankommer til biografen, hvis du har mulighed herfor! Dine billetter kan vises direkte på din telefon, så du behøver ikke printe dine billetter.

Afstand i biografsalen:

Antallet af gæster i biografsalen er reduceret til det halve af normalt. Det betyder, at der vil være ekstra afstand i form af tomme sæder mellem dig og de øvrige gæster i salen. Der bliver automatisk lavet et frit sæde mellem hver bestilling, men du kan godt bestille sæder ved siden af hinanden i den samme bestilling, så du kan sidde sammen med din kæreste eller andre nære relationer uden afstand. Det betyder sandsynligvis også, at der hurtigere bliver udsolgt til hver forestilling, hvorfor vi viser en del af filmene flere gange end normalt.

Café og foyer:
Der er begrænset plads, hvorfor vi beder om, at I kommer i god tid. Vi åbner en time før hver forestilling. Der vil være få siddepladser i disse områder, og vi vil derfor begrænse antallet og henvise til biografsalen eller gården. Kinos frivillige vil sørge for dette, og I bedes lytte til deres anvisninger. Vi opfordrer dig til at bruge dankort i stedet for kontanter.

Værnemidler, rengøring og informationer:

Vi sørger for relevante værnemidler og sætter ekstra fokus på rengøring, så du og de frivillige kan komme trygt i Hundested Kino! Og vi sørger for nødvendig information!


Læs evt. alle retningslinjerne for genåbningen af kulturinstitutioner her:
/data/TempFolderLongTerm//mediacache_a5410f6d56800fa712d64573a8a0bc38.pdf

Læs om retningslinjerne for caféer her:
/data/TempFolderLongTerm//mediacache_0de94ad0dae13648829d318a444a25ef.pdf

Vi glæder os til at se dig igen!