Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Søndag 21. april
Koncert med Cornelisband
Koncert
Koncert med Cornelisband

Koncert med Cornelisband

Der er absolut grine- og klappe-med-garanti i dette topmorsomme koncertshow med en af Danmarks mest lune, vidende og sprognørdede entertainere Steen Svanholm.

I mere end 20 a°r har han har med sit Cornelisband fa°et folk til at juble og synge med, na°r han spiller og fortæller om sit forhold til den store svenske nationalskjald, Cornelis Vreeswijk.

Steen Svanholm har nemlig som den eneste dansker fa°et tilladelse til at komponere musik til en række af Cornelis’ tekster, som Cornelis ikke selv na°ede at lave musik til før sin død i 1987, og som den eneste i verden har Steen Svanholm ogsa° skrevet sange OM Cornelis.

Det lyder nørdet, men Steen Svanholm præsenterer det hele i øjenhøjde med charme og sans for at inddrage publikum, og de musikere, han har med, na°r han ikke optræder solo, besta°r af rutinerede topmusikere, der kommer ud over rampen og laver en fest for alle i lokalet.

Denne gang har han Jan Milton med, som er en af landets førende blues-mundharpespillere. Jan har udgivet en CD med sine egne country/folk-sange.