Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Verden ifølge Hundested
Særforestilling
Verden ifølge Hundested

Verden ifølge Hundested

Hundested-film som
optakt til festival

Dokumentarfilmen "Verden ifølge Hundested" får comeback i Hundested Kino
torsdag den 25. august kl. 17. Det sker som optakt til festivalen Folkely, der bl. a. sætter fokus på den forvandlingsproces, Hundested er inde i, ikke mindst med de to havne og oplevelsesøkonomien som drivkræfter.
"Verden ifølge Hundested" skildrer perioden 1969-73 med levende billeder af en driftig by, hvor industri, erhverv, butiksliv, færgefart til Grenå, fiskeri og bådebyggeri spiller den centrale rolle. Det er helt andre kerneområder, vi oplever, som står i skærende kontrast til den udvikling, der præger Hundested i dag. Og det i sig selv kan give anledning til refleksion, når man fastlægger kursen lokalt. Og det bliver der rig lejlighed til at diskutere i festivalens Talk Town ved Gubben.
"Verden ifølge Hundested" blev lanceret i 2016 af foreningen Fiskeriets og Havnens Hus (Klap en fisk) i forbindelse med genåbningen af Hundested Kino. De to sidste borgmestre i Hundested Bent Sørensen og Hans Schwennesen kommenterer begivenhederne, der præges af en opgangsperiode med ny færgehavn, indvielse af Hundestedhallen og etablering af det store industriområde i udkanten af byen.