Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Human Forever
Human Forever

Human Forever

Human Forever

Den 24-årige humanitære aktivist Teun Toebes har en mission: At forbedre livskvaliteten for mennesker, der lever med demens. Han har boet på en lukket afdeling på et hollandsk plejehjem i årevis, da han beslutter sig for at tage denne mission til det næste niveau. I en eventyrlig treårig rejse over fire kontinenter og gennem 11 lande udforsker han, hvordan demens håndteres i andre lande, og hvad vi kan lære af hinanden for at gøre fremtiden smukkere og mere inkluderende.

Filmen ´Human Forever´ er blandt andet er optaget i Fjordhuset på Hundested Plejecenter, som er Halsnæs Kommunes særlige pladser til mennesker med svær demens.

Efter filmen vil caféen være åben og der være mulighed for dialog om filmen og hvilke refleksioner den sætter i gang. Dialogen faciliteres af Mette Sofie Haulrich, leder af Hundested Plejecenter og med i panelet er Anneke Dapper, demenspsykolog, Lotte Thybring, Leder af Fjordhuset og Tina Antonsen, demenskoordinator i Halsnæs kommune.

Spillelængde 80 min. med efterfølgende debat