Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Moonage Daydream
Moonage Daydream

Moonage Daydream

Vi indleder filmen med et indlæg af musikskribenten Espen Strunk. Han har i en del år bidraget til musikbladet Gaffa og han har blandt andet udgivet portrætbøger om Nick Cave, Niels Skousen og Bjørn Afzelius.

Forhøjet billetpris kr. 125

I ”Moonage Daydream” guides publikum af Bowie selv gennem en eksperimenterende og unik filmoplevelse, og får et fascinerende indblik i den kreative, musikalske og spirituelle rejse, han gennemgik frem til sin død i 2016.

Med footage, der ikke tidligere er blevet vist for offentligheden, bidrager filmen til et nyt perspektiv på David Bowie, som det multitalent han var, men også til nye sider af ham som privatperson. – ”Moonage Daydream” er den første film, som officielt er godkendt af boet efter David Bowie.

Filmen fik premiere i det officielle program i Cannes og blev modtaget med begejstring. Peter Bradshaw fra The Guardian gav filmen fem stjerner og skrev bl.a. ”Glorious shape shifting ecology to the man” og fra Varietys Owen Gleiberman lød det: ”Evoke(s) the most legendary landmarks of film”.