Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Musik: Mathias Holm`s Deep Sea Tours
Musik:   Mathias Holm`s Deep Sea Tours

Musik: Mathias Holm`s Deep Sea Tours

Mathias Holm's Deep Sea Tours
- musik for biograflyd

Luk øjnene, tag din dykkerdragt på, og svøm i et glitrende lydhav.

Med Støtte fra "Pulje til kunstneriske sommeraktiviteter i Danmark" kan Hundested Kino præsentere en ganske særlig, og ganske gratis koncertoplevelse med den dygtige pianist Mathias Holm og lyd-troldmanden John Fomsgaard.
Biografens 7.1 surround lydanlæg vil ved disse tre koncerter blive udnyttet til fulde, og skabe et STORT og DYBT musikalsk rum.

"Særdeles opfindsomme keyboards", skrev Kim Skotte i Politiken d. 13. juli 2017 om Mathias Holm's bidrag til en udsolgt koncert på Copenhagen Jazz Festival.

Det var med det populære indie-jazzband Girls in Airports, som Holm var med til at starte i 2009. Bandets sjette album er på trapperne, og de har med turnéer i USA, Brasilien, Sydkorea og hele Europa, udviklet et enestående udtryk, med tråde til musik fra hele verden.

En væsentlig del af Girls in Airports' hypnotiske udtryk, er den klanglige sensibilitet, Mathias Holm har udviklet på keyboard. Der er en stærk nerve og fremdrift, samtidig med at musikkens rum er stort og æterisk. Han har tidligere spillet solo klaverkoncerter på SMK, opsat en balletforestilling på Gamle Scene, og udgivet musik under solo-navnet ØYA.

Lydmanden John Fomsgaard er kendt blandt musikere som en enorm kapacitet, med et særligt øre for de nyeste 'Immersive Audio' formater. Han og Mathias Holm har arbejdet sammen ved utallige koncerter, hvoraf mange har været med lyd i 360 grader.

Til koncerterne vil publikum opleve musik som er skabt i øjeblikket, samt kompositioner af bl.a. Mathias Holm og John Lennon.