Anmeldelse: Blues i Kino 8. juni

B.Loose flåede i alle organer med medrivende blues spil og rå blues mama vræl.

MEN først en skøn sing a song writer, Simon Hebeltoft Hansen. Hundested Kino afholdt sæsonens anden koncert på endnu en skøn sommer aften, med smuk himmel og god stemning og et veloplagt publikum.

Det må være sin sag at gå på scenen foran et publikum, der er kommet for at høre et blues-band trykke den af; men det gjorde Simon Hebeltoft Hansen i Hundested Kino den 8. juni og jeg synes, at han gjorde det godt! Det er for mig stadig dybt fascinerende, så stærkt et eneste menneske med en akustisk guitar kan fremtræde.

Simon sang og spillede, såvidt jeg kunne høre, mest egne sange, bl.a. ”Fall” og Things you cannot Kill”. Smuk stemme, fint guitarspil og gode og tankevækkende tekster. En rigtig sing a song writer. Jeg tror man kan høre ham på ”Himmelstorm Festival” senere på sommeren. Der ligger også et par sange på ”Sound Cloud” for dem, som ikke vil vente så længe.

Og så til aftenens hovednavn: B.Loose: Der blev unægtelig flået noget mere i strengene, da B.Loose gik i gang. Den Beth Hart- og Etta James-inspirerede sanger Anne Gardø og den Chicago-inspirerede guitarist Klaus Dyrhaugeer er i front, og med et groove leveret af den sammenspillede rytmegruppe Steen Digsmed (guitar), Ebbe Skeel (bas) og Jens Rude (trommer), spiller bandet både nutidig og original blues med indlevelse og sjæl.

Vi fik bl.a. serveret musik skrevet af Buddy Guy, John Mayal, Eric Clapton, Gary More m.fl. men også en smuk Patsy Klein ting blev der plads til. Både publikum og musikere råhyggede. Der blev også danset foran scenen og både unge og gamle var på gulvet til den tunge, gyngende musik. Det var tæt på at blive en lille fest og der blev først lukket ned halv sent på aftenen, men ikke senere, end at naboerne kunne få deres nattesøvn.

Herligt at vi igen har Hundested Kino og kan bruge den til ramme for endnu en fed musikaften.

Jesper Kragh-Pedersen

 

Anmeldelse: Jazz i Kino 1. juni

OUR SONG TRIO spillede 2 skønne sæt for et veloplagt publikum.

Jens Søndergaard, (sax og klarinet), Bo Stief (el-bas) og Thomas Bornø (piano) spillede veloplagt og smukt ved Hundested Kino’s første koncert med professionelle jazz-musikere på scenen.

Foto: Peder Sterll

Lyden i Kino er knastør, men det forhindrede ikke de tre musikere i at komme ud over rampen til det lydhøre publikum, der fik en fin aften med avanceret, men tilgængelig, yderst velspillet, levende og indfølt musiceren med kompositioner af et bredt udvalg af store jazz folk, bl.a. Art Pepper, Paul Desmond, Dave Brubeck, Brew More, men også Antonio Carlos Jobim og George Gerschwin.

Foto: Peder Sterll

Trioen sluttede af med et ”ekstra-ekstranummer”, den smukke kærlighedssang ”Besame Mucho” af Consuelo Velasques. Ikke underligt, at der var en tåre i øjenkrogen hos mange og at der blev købt mange cd’er efter koncerten. Musikerne var glade for scenen og for det veloplagte publikum; men rumklangen er en ”udfordring”, som det hedder nu om dage.

De tilfredse musik-elskere kunne gå hjem i en smuk sommeraften, beruset, både af den gode oplevelse og Hundested Kino´s gode øl fra Halsnæs Bryghus. Herligt at Hundested Kino også kan bruges til sådan et arrangement og tak til tre skønne musikere, som serverede ”kollektive improvisationer” på skønneste og ligeværdige vis. Det var en fornøjelse for os alle at være med!

Jesper Kragh-Pedersen

 

Foto: Peder Sterll
Foto: Peder Sterll

 

Vi søger frivillige til biografgruppen

Film skal ses i Hundested Kino. Men hvilke film skal vi se?

Det nyindkøbte digitale fremviserudstyr er blevet installeret og vi er klar til at skulle vise flere film i Kino. Derfor har vi brug for flere frivillige til vores biografgruppe. Er det dig? Så læs med!

Hundested Kino
Hundested Kino drives som foreningen, hvor medlemmerne og de frivillige er dem, som er med til at sætte den retning, som Kino skal udvikle sig i. Foreningen blev dannet på en stiftende generalforsamling i 2017. Vi har de langsynede briller på, fordi vi gerne vil vise film og lave arrangementer mange år ud I fremtiden for dem der bor eller besøger Hundested.

Biografgruppen
Som en del af biografgruppen er du med til at udvælge de film, som skal vises i Kino. Gruppen mødes 1 gang hver tredje måned, hvor vi:
• Udvælger film
• Laver filmprogram
• Vagtplan

Om dig
Det kræver ingen forudgående kendskab inden for filmens verden at være en del af biografgruppen.
Det er lysten, som driver arbejdet for de frivillige, derfor kan alle der har lyst til at en del af fællesskabet i Hundested Kino.

Lyder det som noget for dig, så kontakt Susanne Engstrøm på mail susanneengstroem@outlook.dk eller på telefon 20 46 65 21.

Hundested Kinos persondatapolitik

Vi passer godt på dine personlige oplysninger

Fra den 25. maj 2018 skærper EU kravene til, hvordan virksomheder bruger og behandler de data, de har om dig. De nye regler, som også kaldes GDPR, er blevet til for at beskytte dig endnu bedre, når virksomheder håndterer dine personlige oplysninger.

Derfor har vi opdateret Hundested Kinos persondatapolitik. I den kan du se:

  • hvilke oplysninger vi indsamler om dig
  • hvilke formål, vi bruger dem til
  • hvad dine rettigheder er i forhold til dine personlige oplysninger

Det er vigtigt for os at du ved, at vi passer godt på dine oplysninger!

Du behøver ikke gøre noget

Men hvis du vil, kan du læse mere om de nye regler i vores persondatapolitik. Her finder du også information om, hvordan du kan se eller ændre i de oplysninger, vi har om dig.

Se vores persondatapolitik: http://www.hundestedkino.dk/persondatapolitik/

Program for ‘Ud over kanten’

Så er der fastlagt program til en fantastisk dag i Hundested Kino, hvor lokale unge præsenterer deres musik lørdag den 21. april mellem 16 og 22. Alle koncerter foregår i den store sal efter denne plan:

Kl. 16:30 Velkomst og Hundested Skole valghold
Kl. 17:00 Maya Cid
Kl. 17:30 Eigil Heldager
Kl. 18:00 Tierens band
Kl. 18:30 Thea Zeuten
Kl. 19:15 Anders Hoffman Kozuch
Kl. 20:00 Isaac Fænger, Mike Wils, DXGrassy
Kl. 22:00 Slut

Lidt praktisk info for de deltagende

Kom senest ½ time før I skal på scenen. Medbring selv instrumenter: guitar, bas, synth. (akustisk guitar, bas, el-guitar kan evt. lånes).

Der er 1 set-up med følgende gear:

Den store sal:

Sanganlæg + 3 stk. mikrofoner + 2 monitors
Trommesæt
Basforstærker
2 stk. guitarforstærkere
Digitalt klaver

Meld meget gerne tilbage hurtigst muligt, hvis I har spørgsmål eller kommentarer. Kontakttelefon er 28 91 45 70.

Husk at invitere familier, venner og bekendte. I vil få en sandwich og noget at drikke, selvfølgelig.

Adressen er Strandvejen 47, 3390 Hundested, tæt på Hundested Station.

 

Hundested-revyen ruller i Kino

“Hundested Revyen: Rå og Autentisk” er kommet ud af starthullerne, og der bliver øvet på livet løs i Kino for at være klar til premieren. Vi spiller følgende datoer i Kino:

  • Lørdag den 26. maj kl. 15 og 19
  • Søndag den 27. maj kl. 15 og 19
  • Søndag den 3. juni kl. 13 og 17

Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Revyens egne revy-skribenter har til lejligheden skrevet 16 numre, der ruller over scenen. Hundested beskrives med både bid og humor, krydret med masser af musik og sang. Vi har været så heldige at kunne samle et band af rutinerede musikere, der står for den supergode musik.

Billetsalg
Vores forsalg af billetter til revyen starter mandag den 23. april, dels i Kino dels via Billetto.
Der er åbent for billetsalg i Kino mandag den 23. april, tirsdag den 24. april og onsdag den 25. april, fra kl. 18.30 til 20.30 alle tre dage. Man kan også vælge at købe billet via Billetto.dk ligeledes fra mandag den 23. april.
Billetprisen er 100 kroner.