Program for ‘Ud over kanten’

Så er der fastlagt program til en fantastisk dag i Hundested Kino, hvor lokale unge præsenterer deres musik lørdag den 21. april mellem 16 og 22. Alle koncerter foregår i den store sal efter denne plan:

Kl. 16:30 Velkomst og Hundested Skole valghold
Kl. 17:00 Maya Cid
Kl. 17:30 Eigil Heldager
Kl. 18:00 Tierens band
Kl. 18:30 Thea Zeuten
Kl. 19:15 Anders Hoffman Kozuch
Kl. 20:00 Isaac Fænger, Mike Wils, DXGrassy
Kl. 22:00 Slut

Lidt praktisk info for de deltagende

Kom senest ½ time før I skal på scenen. Medbring selv instrumenter: guitar, bas, synth. (akustisk guitar, bas, el-guitar kan evt. lånes).

Der er 1 set-up med følgende gear:

Den store sal:

Sanganlæg + 3 stk. mikrofoner + 2 monitors
Trommesæt
Basforstærker
2 stk. guitarforstærkere
Digitalt klaver

Meld meget gerne tilbage hurtigst muligt, hvis I har spørgsmål eller kommentarer. Kontakttelefon er 28 91 45 70.

Husk at invitere familier, venner og bekendte. I vil få en sandwich og noget at drikke, selvfølgelig.

Adressen er Strandvejen 47, 3390 Hundested, tæt på Hundested Station.

 

Hundested-revyen ruller i Kino

“Hundested Revyen: Rå og Autentisk” er kommet ud af starthullerne, og der bliver øvet på livet løs i Kino for at være klar til premieren. Vi spiller følgende datoer i Kino:

 • Lørdag den 26. maj kl. 15 og 19
 • Søndag den 27. maj kl. 15 og 19
 • Søndag den 3. juni kl. 13 og 17

Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Revyens egne revy-skribenter har til lejligheden skrevet 16 numre, der ruller over scenen. Hundested beskrives med både bid og humor, krydret med masser af musik og sang. Vi har været så heldige at kunne samle et band af rutinerede musikere, der står for den supergode musik.

Billetsalg
Vores forsalg af billetter til revyen starter mandag den 23. april, dels i Kino dels via Billetto.
Der er åbent for billetsalg i Kino mandag den 23. april, tirsdag den 24. april og onsdag den 25. april, fra kl. 18.30 til 20.30 alle tre dage. Man kan også vælge at købe billet via Billetto.dk ligeledes fra mandag den 23. april.
Billetprisen er 100 kroner.

Mød Thomas Villum Jensen i Hundested Kino

Onsdag før påske kommer Thomas Villum Jensen og viser sin film Sprængfarlig bombe. Det er en dansk film fra 2006, der i lang tid lå som nummer 1 på biohitlisterne.

Titlen refererer til den mandlige hovedperson, Tonny – spillet af Ulrich Thomsen, der er en omvandrende bombe med en ret kort lunte, og da han en dag tager sine delebørn med i biffen, går det galt.

Den film børnene ville se er nemlig udsolgt, så i stedet ser de den sidste nye film af instruktøren Claus Volter, der spilles af Nikolaj Lie Kaas og han laver langsomme og følsomme film i stil med Dancer in the Dark af Lars von Trier.

Hverken Tonny eller børnene bryder sig om oplevelsen, og Tonny går amok og truer med at smadre alting, hvis han ikke får sine penge tilbage – eller i det mindste får en rolle i Claus Volters nye film.

Så der er lagt op til konfrontation mellem Tonny og Claus Volter, mellem den populære spændings- og underholdnings-film og så Guldhjerte-instruktøren Claus Volter, der laver sine gribende og sentimentale film uden at tænke på det brede publikum.

Thomas Villum Jensen har instrueret denne sjove film om filmretninger og filmsmag, og han vil indlede filmen – og bagefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål til ham om filmen og dens temaer.

Mød Thomas Villum Jensen og se filmen i Hundested Kino onsdag, den 28. marts 2018 kl. 19:30. Billetter kan købes på Billetto eller i Hundested Kino fra en time før forestillingen.

Endelig dagsorden for ordinær generalforsamling 2018

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Foreningen Hundested Kino, som afholdes mandag den 19. marts 2018 kl. 18:30 på Hundested Skole, Lerbjergvej 1B, 3390 Hundested

Indskrivning starter kl. 18:00.

Dagsorden:

 1.  Valg af dirigent og stemmetællere.
 2.  Beretning om foreningens virksomhed.
 3.  Fremlæggelse af det reviderede regnskab.
 4.  Fremlæggelse af arbejdsplan med budget for det kommende år.
 5.  Indkomne forslag.
 6.  Valg af 3 medlemmer til filmklub for børn og unge.
 7.  Fastsættelse af kontingent.
 8.  Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer samt 2 suppleanter til bestyrelsen. Emilie Barkved, Troels Jørgensen og Maria Schmidt er på valg til bestyrelsen. Alle modtager genvalg. Endvidere valg af 2 nye suppleanter til bestyrelsen.
 9.  Valg af 2 revisorer og valg af revisorsuppleant. Ingen revisorer er på valg og revisorsuppleant Lea Gry von Cotta-Schønberg modtager genvalg.
 10.  Eventuel

Alle medlemmer i Foreningen Hundested Kino har stemmeret. Husk dit medlemsnummer.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

 

Ekstra forestilling af Den sidste Pæl

Billetterne til forestillingerne af Den sidste Pæl den 17. marts er blevet revet væk, således at de to forestillinger kl. 15:30 og 18 nu er udsolgte.

Vi er derfor glade for at kunne melde, at vi har en ekstra forestilling samme dag kl. 20:00.

Billetter til den ekstra forestilling sælges på Hundested Bibliotek lørdag den 10. marts mellem kl. 10 og 13.

Læs mere om filmen.

Den sidste pæl – lokal dokumentarfilm i Kino

Lørdag den 17. marts kl. 15:30 (udsolgt), 18:00 (udsolgt) og 20:00 blænder Kino op for en spændende og lokalt produceret dokumentarfilm om nogle de sidste bundgarnsfiskere i Hundested.

“Nogle lever af at fiske, andre lever for at fiske. Min far hørte nok til de sidstnævnte”, siger Hundesteds troubadour Hans Christian (HC) Larsen, der har lavet en seværdig film om faderen Hans Peter Larsen og makkeren Søren Malthe Hjort, der var nogle af de sidste bundgarnsfiskere, som kunne leve af erhvervet, der blev udført ved håndkraft uden de store hjælpemidler. Til gengæld var det et frit arbejde i pagt med elementerne.

Hans Peter Larsen startede som bundgarnsfisker i Hundested i 1949 og stoppede først ved udgangen af 1995. HC fulgte faderen og hans makker med kameraet et helt år. Og disse optagelser er nu blevet til en film med hjælp af Hans Christians sønner Andreas og Linus, der har bidraget med redigering og musik.

HC Valdemar (hans kunstnernavn) fortæller med filmen Den sidste Pæl et vigtigt kapitel i historien om fiskeriet i Hundested. Det sker i respekt for faderen og den tids generation af fiskere.

Biletter til forestillingerne sælges på Hundested Bibliotek som følger:

Lørdag den 10. marts mellem kl. 10 og 13.

Resterende billetter sælges i Kino på forestillingsdagen, den 17. marts, fra kl. 14.30.
Billetpris kr. 75.