Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Tirsdag 16. august
Rose - DK TEKST

Særforestilling
Rose - DK TEKST

Rose

ROSE er en stærk og hjertevarm fortælling om familie, kærlighed og om, at intet er, som man tror ved første øjekast.

Året er 1997. Inger, hendes søster Ellen og svoger Vagn er på bustur mod Paris. Bussen har knap nået motorvejen før Inger delagtiggør resten af selskabet i sin sindslidelse – og turen til byernes by bliver en uge de aldrig vil glemme.

For Inger har en skjult dagsorden for turen, og ved ankomsten indleder hun jagten på en tabt kærlighed. ROSE er Niels Arden Oplevs hidtil mest personlige film og er baseret på virkelige hændelser.

En festlig aften tirsdag, den 16. august 16/8 kl. 19.00

Biografklub Danmarks Pris - Asta Prisen tildeles den film, som får flest stemmer blandt forrige sæsons film. I afstemningen kan kun BKD´s medlemmer deltage, men alle er velkommen til at købe billet til forestillingen. Resultatet offentliggøres dem 29. juli 2022, og på www.hundestedkino.dk kan vinderen ses den 30. juli 2022. Billetprisen bliver kr. 80

Vi viser vinder-filmen den 16. august 2022 kl. 19:30 og vi inviterer alle billetkøberne på et glas vin og snacks fra kl. 19:00!

Vi trækker lod om to gratis medlemskaber af Biografklub Danmark for kommende sæson 22/23, som afsløres efter filmen.