Strandvejen 47
3390 Hundested
00000000

I Lossens Time

Film & filosofi I lossens time - film af Søren Kragh-Jacobsen

I samarbejde med Halsnæs Filosoferer viser vi filmen, som har sat sig dybt under huden hos mange af dem, der har set den; og som kan give stof til eftertanke i lang tid. Filmen handler om en dreng der er dømt til forvaring på en lukket institution. Og om hvordan en psykolog og en præst forsøger at nå ind til ham. Det er en film der kan opleves som handlende om kærlighed (i abstrakt form), desperation og længslen efter det gode og efter forløsning. Men lige så vel om svigt, magt og afmagt, ansvar, religion - og sikkert meget mere. Filmen giver ingen klare svar, dårligt nok klare spørgsmål; men mange, der har set den, har været dybt berørt - på den gode måde, uden banale tårepersertricks. Det er en smuk film, der renser hjertet.

Filmen er lavet på baggrund af et teaterstykke af Per Olov Enquist. Efter filmen er der et kort oplæg ved sognepræst Vivi Grynderup Andersen, hvorefter vi taler sammen om filmens temaer.

Filmen vises lørdag d. 23. november kl. 15.00 i Hundested Kino. Varighed inkl. oplæg og debat 2t 30m - filmen alene varer 1t 33m. Censur: Tilladt for børn over 15 år.