Anmeldelse: Jazz i Kino 1. juni

OUR SONG TRIO spillede 2 skønne sæt for et veloplagt publikum.

Jens Søndergaard, (sax og klarinet), Bo Stief (el-bas) og Thomas Bornø (piano) spillede veloplagt og smukt ved Hundested Kino’s første koncert med professionelle jazz-musikere på scenen.

Foto: Peder Sterll

Lyden i Kino er knastør, men det forhindrede ikke de tre musikere i at komme ud over rampen til det lydhøre publikum, der fik en fin aften med avanceret, men tilgængelig, yderst velspillet, levende og indfølt musiceren med kompositioner af et bredt udvalg af store jazz folk, bl.a. Art Pepper, Paul Desmond, Dave Brubeck, Brew More, men også Antonio Carlos Jobim og George Gerschwin.

Foto: Peder Sterll

Trioen sluttede af med et ”ekstra-ekstranummer”, den smukke kærlighedssang ”Besame Mucho” af Consuelo Velasques. Ikke underligt, at der var en tåre i øjenkrogen hos mange og at der blev købt mange cd’er efter koncerten. Musikerne var glade for scenen og for det veloplagte publikum; men rumklangen er en ”udfordring”, som det hedder nu om dage.

De tilfredse musik-elskere kunne gå hjem i en smuk sommeraften, beruset, både af den gode oplevelse og Hundested Kino´s gode øl fra Halsnæs Bryghus. Herligt at Hundested Kino også kan bruges til sådan et arrangement og tak til tre skønne musikere, som serverede ”kollektive improvisationer” på skønneste og ligeværdige vis. Det var en fornøjelse for os alle at være med!

Jesper Kragh-Pedersen

 

Foto: Peder Sterll
Foto: Peder Sterll