Hundested-revyen ruller i Kino

“Hundested Revyen: Rå og Autentisk” er kommet ud af starthullerne, og der bliver øvet på livet løs i Kino for at være klar til premieren. Vi spiller følgende datoer i Kino:

  • Lørdag den 26. maj kl. 15 og 19
  • Søndag den 27. maj kl. 15 og 19
  • Søndag den 3. juni kl. 13 og 17

Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Revyens egne revy-skribenter har til lejligheden skrevet 16 numre, der ruller over scenen. Hundested beskrives med både bid og humor, krydret med masser af musik og sang. Vi har været så heldige at kunne samle et band af rutinerede musikere, der står for den supergode musik.

Billetsalg
Vores forsalg af billetter til revyen starter mandag den 23. april, dels i Kino dels via Billetto.
Der er åbent for billetsalg i Kino mandag den 23. april, tirsdag den 24. april og onsdag den 25. april, fra kl. 18.30 til 20.30 alle tre dage. Man kan også vælge at købe billet via Billetto.dk ligeledes fra mandag den 23. april.
Billetprisen er 100 kroner.