Mød Thomas Villum Jensen i Hundested Kino

Onsdag før påske kommer Thomas Villum Jensen og viser sin film Sprængfarlig bombe. Det er en dansk film fra 2006, der i lang tid lå som nummer 1 på biohitlisterne.

Titlen refererer til den mandlige hovedperson, Tonny – spillet af Ulrich Thomsen, der er en omvandrende bombe med en ret kort lunte, og da han en dag tager sine delebørn med i biffen, går det galt.

Den film børnene ville se er nemlig udsolgt, så i stedet ser de den sidste nye film af instruktøren Claus Volter, der spilles af Nikolaj Lie Kaas og han laver langsomme og følsomme film i stil med Dancer in the Dark af Lars von Trier.

Hverken Tonny eller børnene bryder sig om oplevelsen, og Tonny går amok og truer med at smadre alting, hvis han ikke får sine penge tilbage – eller i det mindste får en rolle i Claus Volters nye film.

Så der er lagt op til konfrontation mellem Tonny og Claus Volter, mellem den populære spændings- og underholdnings-film og så Guldhjerte-instruktøren Claus Volter, der laver sine gribende og sentimentale film uden at tænke på det brede publikum.

Thomas Villum Jensen har instrueret denne sjove film om filmretninger og filmsmag, og han vil indlede filmen – og bagefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål til ham om filmen og dens temaer.

Mød Thomas Villum Jensen og se filmen i Hundested Kino onsdag, den 28. marts 2018 kl. 19:30. Billetter kan købes på Billetto eller i Hundested Kino fra en time før forestillingen.